Vakantiepark Beach Resort Makkum; luxe vakantiepark aan het IJsselmeer in Friesland

Luxe villa’s, bungalows en appartementen, veelal direct aan het water

Vakantiepark Beach Resort Makkum is een uniek bungalowpark en villapark aan het IJsselmeer in Friesland. In 2013 zijn wij verkozen tot Leukste vakantiepark van Nederland! U kunt kiezen uit comfortabele bungalows en luxe villa’s direct aan het water en/of aan het strand. Er zijn tevens mooie appartementen met spectaculair uitzicht over het IJsselmeer. Kijk ook eens bij onze extra grote villa’s voor 10 personen en  12 personen, ideaal voor een familieweekend of uitje met vrienden!

Ideaal voor strandvakantie of watersport
Vakantiepark Beach Resort Makkum is een waar vakantieparadijs voor een strandvakantie, surfvakantie en visvakantie in Nederland. Gaat u op vakantie met kinderen dan zult u vooral het strand, het schone en ondiepe zwemwater (zoetwater!) en de gezelligheid van Makkum waarderen.  Al onze accommodaties staan dichtbij of zelfs aan het water en het strand. Volop vakantieplezier voor iedereen dus!

Omgeving Vakantiepark Beach Resort Makkum
Vakantiepark Beach Resort Makkum ligt vlak aan het IJsselmeer in het Friese vissersdorpje Makkum. Zodra u van de snelweg bent, komt u in een oase van rust en natuur:  uw vakantie begint!

Wilt u vanaf vakantiepark Beach Resort Makkum de fraaie omgeving ontdekken? Eindeloze fietstochten maken door het Friese weidse landschap of een van de vele leuke en cultuurrijke dorpjes en steden ontdekken? Maar liefst zeven van de Friese Elfsteden liggen in het IJsselmeergebied. Vanuit Harlingen kunt u zelfs een dagje naar de Waddeneilanden Terschelling of Vlieland.

Reserveer nu en ervaar het zelf

Via de boekingsmodule op onze website kunt u zelf uit ons uitgebreide aanbod uw keuze maken. Jonge gezinnen met minimaal 1 kind tot 7 jaar en 50 plussers krijgen gedurende een groot deel van het jaar 20% korting op de huurtarieven.

Wacht dus niet langer en ervaar zelf dat Vakantiepark Beach Resort Makkum het leukste Vakantiepark van Nederland is. Graag tot ziens in Makkum!

 

Evenementen:

Op de kaart

Ons adres:

Vakantiepark Beach Resort Makkum
Langezand 2
8754 HR Makkum

Contactgegevens:

Telefoon: 0515 – 232285

E-mail: info@makkumbeach.nl

Website: www.makkumbeach.nl