Leeuwarden is de trotse Europese Culturele Hoofdstad in 2018. Een uitstekend moment om nu én in 2018 Leeuwarden én Friesland te bezoeken. Pittoreske grachtenpanden, unieke cultuur, boeiende events en ongerepte natuur: dat is de unieke combi tussen Leeuwarden en Friesland. Zoekt u een geschikte accommodatie in Leeuwarden of Friesland. Een bed & breakfast, hotel of een intiem pension? Leeuwarden en Friesland biedt u een scala aan geschikte accommodatie aan. Allen vormen ze een uitstekende basis tijdens u bezoek aan Leeuwarden en Friesland. Nu én in 2018. Hieronder vindt u de beschikbare accommodatievormen in Leeuwarden en Friesland. Klik op een link en u vindt een ruim overzicht van de specifieke accommodatie. Wij wensen u een fijn verblijf toe in Leeuwarden en Friesland.

Hotels zijn er volop in Leeuwarden en in Friesland. Voor ieder budget is er een aantrekkelijk aanbod van hotels. Zoekt u een goed hotel om Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018 te ontdekken, of kiest u een liever een geschikt hotel om dit jaar Leeuwarden én Friesland te ontdekken? De hoteleigenaren etaleren graag hun gastvrijheid aan u. Interesse? Klik op de bovenstaande button voor een ruim aanbod van hotels.

Bed and Breakfast

Wat is leuker dan te overnachten in een authentieke bed & breakfast of pension in Leeuwarden of Friesland? ‘Bêd & Brochje’ noemen wij dit hier. Persoonlijk contact met de eigenaren geeft uw bezoek aan Leeuwarden en Friesland (dit jaar of in 2018) een extra dimensie! Leeuwarden en Friesland bezit een heel scala van deze gastvrije accommodaties. Klik op de bovenstaande button voor een overzicht van bed & breakfast en pensions in Leeuwarden en Friesland.

Friesland telt een ruim aanbod van goede campings. Op de Waddeneilanden, rondom de meren, maar ook in en rond veel steden en dorpen liggen de mooiste campings. Zoekt u een geschikte camping om Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018 te ontdekken, of zoekt u een centraal gelegen camping om zo Leeuwarden én Friesland te ontdekken? Klik op de bovenstaande button voor een ruim aanbod van campings.

Verspreid over de provincie Friesland vindt u scala aan vakantiehuizen. U kunt kiezen uit een luxe vakantiehuis op een bungalowpark, maar ook een authentiek vakantiehuis huren bij een particulier is natuurlijk heel goed mogelijk. Een vakantiehuis vormt een uitstekende basis om Leeuwarden en Friesland te bezoeken, dit jaar én in 2018! Interesse? Klik op de bovenstaande button voor een ruim aanbod van vakantiehuisjes.

Appartementen in Leeuwarden en Friesland vormen een uitstekende basis om Leeuwarden en Friesland te ontdekken, nu en in 2018. U kunt een appartement huren bij de Friezen thuis, maar ook bekende hotelketens ontvangen u graag in hun appartement. Bent u van plan om een appartement te huren? Klik op de bovenstaande button voor het aanbod van appartementen in Leeuwarden en Friesland.