De Gastenkamer in Ee:
“Kom bij ons onthaasten na alle mooie belevingen van Leeuwarden 2018.”

Accommodaties
In het prachtige terpdorp Ee – met beschermd dorpsgezicht – kunt u overnachten in één van onze vier accommodaties. U kunt kiezen uit twee appartementen (Eb en Vloed) of twee vrijstaande huisjes (het Terphuisje en het Gastenhuisje).  De sfeervolle accommodaties – ingericht met interieur artikelen uit onze eigen woonwinkel Country & Classic – zijn met of zonder ontbijt te boeken.

Privacy
Voor gasten die zonder ontbijt boeken geldt net als bij de anderen dat zij altijd kosteloos gebruik kunnen maken van alle basisproducten die aanwezig zijn. En dat zijn er veel. De huisjes zijn helemaal compleet. Het enige wat u mee hoeft te nemen is uw kleding, toilettas en (eventueel) laptop. Privacy en luxe staan bij ons voorop. Voor het inchecken van de gasten nemen wij de tijd, maar daarna respecteren we uw privacy. Uiteraard zijn we wel altijd bereikbaar voor vragen. Bij mooi weer kunt u genieten op het terras en bij slecht weer is het heerlijk vertoeven in de knusse huisjes of appartementen die van alle gemakken zijn voorzien.

Extra’s
Elk huisje of appartement heeft iets extra’s te bieden. Zo is het ene appartement voorzien van een 3D TV, het andere van een dubbele zonnebank met stoomdouchecabine. Ook kunt u kiezen voor een huisje met een stoomdouche met saunafunctie of een houtkachel met voldoende hout. Kijk op onze website www.degastenkamer.nl om te zien welke accommodaties van welke extra’s voorzien zijn.

Bij de Gastenkamer zijn ook kinderen welkom. Wij zorgen voor een kinderbed, kinderstoel en heel veel speelgoed. Daarnaast is alles kindvriendelijk en veilig ingericht.

Wat is er te doen?
In het pittoreske dorpje Ee waant u zich even terug in de tijd. Via de bordjes van de Waddentour komt u meer te weten over de geschiedenis van de monumentale panden in het beschermde dorpsgezicht. Bijzonder is het vlasmuseum waar te zien is hoe vroeger van vlas linnen werd gemaakt. Vanuit Ee kunt u ook prachtige fietstochten maken, bijvoorbeeld over het Jaachpaad langs de Dokkumer Ee. Zo fietst u over een afstand van slechts 9 kilometer naar de historische Elfstedenstad Dokkum. De Dokkumer Ee is ook een mooi startpunt om per boot de omgeving te verkennen. Op basis van beschikbaarheid zijn bij ons fietsen en mooie reddingsloepen te huur.

Unieke omgeving
Uniek in de omgeving is het nabijgelegen Nationaal Park Lauwersmeer, maar Ee is ook een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Waddeneilanden Ameland en Schiermonnikoog. In de regio zijn diverse terpdorpen te vinden en historische steden zoals Dokkum, Leeuwarden en Groningen. Watersportliefhebbers kunnen hun hart ophalen in dit gebied en voor een bezoek aan het strand ligt Lauwersoog om de hoek.

Bezoek de website!  

De Gastenkamer

Achterwei 5
9131 LA Ee
M. 0519-518352 / 06-23663230

E. 
info@degastenkamer.nl
W. www.degastenkamer.nl

Op de kaart