B&B Pastorie Waaxens:
“In 2018 zal Noord-Oost Friesland bruisen van de activiteiten. Overnachten in een rijksmonument heeft iets speciaals!”

In het kleine Friese dorpje Waaxens, staat één van de mooiste plattelands pastorieën van Friesland aan de weg (N 356) van Dokkum naar Holwerd.Gebouwd in 1894 en Rijksmonument geworden in 1995, zijn vooral op de begane grond bijna alle ruimtes nog in de originele staat.Op de bovenverdieping, waar de twee 2-persoonskamer en de twee 1-persoonskamer liggen, zijn wat eigentijdse aanpassingen gedaan t.b.v. de kamerverhuur.Er is een wi-fi verbinding door het hele pand.

Met privé motorboot er op uit!
Op de begane grond wordt ’s morgens tot 10.00 uur het ontbijt geserveerd in de eetkamer. Alle ruimtes zijn rookvrij ! Huisdieren zijn binnen niet toegestaan maar er is eventueel plek in een afgesloten schuur om uw huisdier te laten overnachten. Zomers kan er bij mooi weer volop genoten worden in de meer dan 6800 m² grote pastorie tuin. In deze tuin is ook een Jeu de Boules baan aangelegd. Wilt u Friesland vanaf het water beleven dat bestaat te mogelijkheid om op een privé motorboot een halve of hele dag te varen met vaste stuurman en gebruik te maken van een rijk gevulde picknick mand.

Noord-Oost Friesland ontdekken tijdens ‘Leeuwarden 2018’
U ziet het: B&B De Pastorie in Waaxens is een prima uitvalbasis om Noord-Oost Friesland te ontdekken. Nu al, maar ook zeker tijdens ‘Leeuwarden 2018’. In 2018 zal deze regio bruisen van evenementen, Dokkum, Leeuwarden en ‘Holwerd aan Zee’ liggen dichtbij. Ook een dagtrip naar Ameland behoort tot de mogelijkheden. ‘Kunstmaand Ameland’en ‘Gameland’ zijn evenementen op Ameland die zeker een bezoek waard zijn!

Bezoek de website!