Vakantiepark Beach Resort Makkum;
luxe vakantiepark aan het IJsselmeer in Friesland

Comfortabele bungalows, luxe villa’s en appartementen
Vakantiepark Beach Resort Makkum is een uniek vakantiepark direct aan het IJsselmeer in Friesland. Ons unieke bungalowpark biedt comfortabele bungalows, luxe villa’s direct aan het water en/of aan het strand en mooie vakantie-appartementen met spectaculair uitzicht over het IJsselmeer. In 2013 zijn wij verkozen tot Leukste vakantiepark van Nederland. Kijk ook eens naar onze extra grote villa’s voor 10 personen en 12 personen, ideaal voor een familieweekend of uitje met vrienden!

Ideaal voor een strandvakantie of watersportvakantie
Vakantiepark Beach Resort Makkum is een waar vakantieparadijs voor een strandvakantie, surfvakantie of visvakantie in Nederland. Het strand van Makkum staat bekend als de ideale wind- en kitesurf locatie en de Friese wateren op en rond ons park staan bekend om de grote aantallen (roof)vissen. Gaat u op vakantie met kinderen? Dan zult u vooral het strand, het schone en ondiepe zwemwater (zoetwater!) en de gezelligheid van Makkum waarderen. Veel van onze accommodaties zijn direct gelegen aan open vaarwater of aan het strand. Volop vakantieplezier voor iedereen dus!

Omgeving Vakantiepark Beach Resort Makkum
Vakantiepark Beach Resort Makkum ligt vlak aan het IJsselmeer in het Friese vissersdorpje Makkum. Zodra u van de snelweg bent, komt u in een oase van rust en natuur: uw vakantie begint!

Wilt u vanaf vakantiepark Beach Resort Makkum de fraaie omgeving ontdekken? Eindeloze fietstochten maken door het Friese weidse landschap of een van de vele leuke en cultuurrijke dorpjes en steden ontdekken? Maar liefst zeven van de Friese Elfsteden liggen in het IJsselmeergebied. Vanuit Harlingen kunt u zelfs een dagje naar de Waddeneilanden Terschelling of Vlieland.

Reserveer nu en ervaar het zelf
Via de boekingsmodule op onze website kunt u zelf uit ons uitgebreide aanbod uw keuze maken. Jonge gezinnen met minimaal 1 kind tot 7 jaar en 50 plussers krijgen gedurende een groot deel van het jaar 10% korting op de huurtarieven.

Wacht dus niet langer en ervaar zelf dat Vakantiepark Beach Resort Makkum het leukste Vakantiepark van Nederland is. Graag tot ziens in Makkum!

Bezoek de website!  

Ons adres:BRM-logo-web-transparant

Langezand 2
8754 HR Makkum

T. +31 (515) 23 22 85
F. +31 (515) 23 22 28
E.info@makkumbeach.nl
W.www.makkumbeach.nl

Op de kaart