Kom tot rust en proef het échte Friese platteland bij Atelier Hegedyk in het karakteristieke dorp Jellum, op slechts 10 minuten van het centrum van Leeuwarden 2018, de culturele hoofdstad van Europa!

Het sfeervolle voorhuis is ons gastenverblijf, je bent er helemaal uit!

We bieden een zeer aangenaam verblijf met een hele ruime en moderne living, met een heerlijke houtkachel. Originele elementen als bedstedes, een diggelkast en de waterput maken het geheel authentiek en sfeervol. Geniet van het uitzicht over de Friese landerijen, terwijl je lekker op de lounge bank zit. Het voorhuis heeft een eigen ingang, waardoor je maximale privacy hebt.

In de diggelkast vind je apparatuur om zelf koffie of thee te zetten. Het voorhuis is voorzien van wifi. De slaapkamer is op de zolderverdieping, een heuse lichte en frisse loft. Slaap in een bed van uitstekende kwaliteit en van Friese origine (AVEK). De comfortabele doucheruimte heeft ook een toilet. Buiten heb je een eigen zitje op het zuiden, zodat je lekker van het zonnetje kunt genieten. Natuurlijk serveren we een overheerlijk ontbijt met zoveel mogelijk verse en gezonde ingrediënten, bij voorkeur biologisch geproduceerd.

Je boekt ons luxe appartement voor € 87,50 per nacht, inclusief ontbijt voor 2 personen. Het appartement heeft geen keuken, maar we bieden uitstekende alternatieven. Wil je lekker uit eten, dan kun je terecht bij het naastgelegen Eetcafe Jonker Sikke. Ook restaurant De Vijf Sinnen in Weidum is slechts 15 minuten wandelen. En blijf je liever thuis? Dan serveren we op aanvraag een exclusief huiskamerdiner in je eigen living room….

De kleine details maken een verblijf bij Atelier Hegedyk bijzonder. Gasten weten dat te waarderen, getuige hun beoordelingen. Inmiddels zijn we “superhost” bij Airbnb, als gevolg van een constante reeks 5* beoordelingen. Daar zijn we best een beetje trots op….

Wij zijn uitstekend per auto, bus en fiets te bereiken. Mocht het openbaar vervoer niet goed aansluiten, dan pikken we je met alle plezier en voor een kleine vergoeding op van het NS station Leeuwarden.

Bezoek de website!  

vakantiepark Leeuwarden2018

Ons adres:

Hegedyk 30
9026 BB Jellum

M. +31 (0)58-2519996 / 06-38019819

E. 
hegedyk@atelierhegedyk.nl
W. www.atelierhegedyk.nl

Op de kaart