*Rust *Ruimte *Relaxen

Dat kan in het voormalige café De Laatste Stuiver op een idyllische plek in waterrijk natuurgebied De Rottige Meenthe aan de Scheenesluis. Voor de recreatievaart de Poort naar Friesland!

De oude Laatste Stuiver is eigenhandig afgebroken en in vier en een half jaar tijd, geheel in stijl herbouwd door de twee eigenaren Kees en Yvonne Smit. Een bijzonder verblijf, want met de auto kunt u er niet komen. Wij zijn alleen te voet, per fiets of via water bereikbaar.

Om uw verblijf onvergetelijk te maken halen wij u en uw bagage op vanaf de parkeerplaats en varen een km met een bootje richting B&B De Laatste Stuiver. Hier kunt u nog genieten van natuurlijke stilte. Uw verblijft in een mooi wandel, fiets, vis en kanogebied.

De B&B heeft een eigen ingang, comfortabele tweepersoonskamer met boxspring en eigen badkamer, privéterras en gratis Wifi. U mag gratis gebruik maken van de Infra Rood Cabine, tweepersoons ligbad en buitendouche. Veel liefde en aandacht wordt besteed aan een luxe ontbijt in “Café De Laatste Stuiver”.

Tegen betaling kunt een afspraak maken voor het ontvangen van een heerlijke massage. Tevens verhuren wij fietsen en kano’s.

Wij wensen u een fijn verblijf toe!

Bezoek de website!  

overnachten Leeuwarden2018

Ons adres:

Veendijk 7
8481 JC NIJETRIJNE

M. +31 (0)6-43459048

E. 
dlsyvonnesmit@gmail.com
W. www.bedandbreakfastdelaatstestuiver.nl

Op de kaart