Bed and Breakfast ‘De Thuiskamer’
“Op een unieke plek overnachten in Friesland, nu al én zeker tijdens Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018!”

WELKOM IN DE THUISKAMER

Logeren in de oudste woning van Grou? Dat kan in dit bijna 400 jaar oude Rijksmonument. Dit Unieke en Exclusieve adres voor uw overnachtingen en zakelijke bijeenkomsten ligt tegenover de 12e-eeuwse St.Piterkerk, waar de sfeer van weleer nog steeds voelbaar is.  Gelegen op nog geen 100 meter van het water en in het hart van Friesland, mag deze plek ideaal heten voor zowel de watersporter als de zakenman. Deze heerlijke “Thuiskamer” is er ook voor een weekendje of weekje weg met het hele gezin. Vanuit passie en authenticiteit draag ik zorg voor kwaliteit, continuïteit zodat mijn gasten optimaal UIT zijn, met dat warme gevoel van THUIS!

Mijn naam is Fraukje Bruggink en ik ben de trotse eigenaar van deze B&B gelegen in hartje centrum van het watersport dorp Grou, Ik kijk er al naar uit u nu en in 2018 gastvrij te mogen verwelkomen in De Thuiskamer.

UNIEK OVERNACHTEN

De Thuiskamer heeft twee gastenkamers met elk een eigen badkamer.
Beide kamers zijn sfeervol ingericht, voorzien van alle moderne comfort en gratis Wi-Fi. De kamers bevinden zich op de eerste etage.
Boekt u beide kamers, dan heeft u de gehele B&B met eigen ingang, helemaal voor u alleen.

VEELZIJDIGE GASTVRIJHEID

De Thuiskamer is met haar bijna 400 jaar oude charme, kleinschalig en besloten ook de unieke locatie voor uw:

FAMILIEFEEST of ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN

Zoals;

– Borrels; kleinschalig en besloten
– Proeverijen op maat, zoals;
– Portproeverij
– Friese kaasproeverij
– High Wine
– High Tea
– Besloten diner
– Ontbijt
– Lunch
– Gevulde picknickmanden.

En nog veel meer persoonlijke en huiselijke gastvrijheid naar uw wensen. Vraag naar de vele mogelijkheden.

EXCLUSIEF & UNIEK VERGADEREN?

Gewoon vergaderen en na afloop een hapje eten kan overall. Maar als u echt iets bijzonders wenst, bent u hier aan het juiste adres.
De accommodatie, de service en de faciliteiten van De Thuiskamer lenen zich uitstekend voor zakelijke bijeenkomsten voor maximaal 10 personen.

Exclusief is in dit geval niet luxueus en onbetaalbaar. Het betekent een exclusieve locatie waar u ongestoord en in alle rust kunt vergaderen. Als enige gasten en enkel toegankelijk op afspraak.

Uniek, omdat u kunt vergaderen in het oudste huis van Grou, daterend uit 1654, met juist die unieke inspirerende en ongedwongen sfeer midden in het centrum.

De liefde en passie voor koken schuilt in de eigen gemaakte lekkernijen en dat proeft u! In combinatie met mijn professionele aandacht en zorg maakt dit de Thuiskamer Uniek en bent u hier UIT en toch THUIS!

Grou met haar grote diversiteit aan restaurantjes en winkels in het centrale hart van Friesland biedt een uitstekende uitvalsbasis om Friesland te ontdekken over het water, de weg en per spoor.

De centra van de 4 grote Friese plaatsen; Leeuwarden (de culturele van Europa in 2018!), Heerenveen, Sneek en Drachten zijn binnen 15 minuten bereikbaar.

En ieder seizoen een plaatje!

Bezoek de website!