B&B Herberg Godot:
“Beleef Leeuwarden 2018 en overnacht in de oudste kleuterschool. Uniek plekje!”

De herberg bevindt zich middenin het dorp bovenop de terp van Marrum. Marrum is onderdeel van de gemeente Ferwerderadiel. Het pand is een voormalige kleuterschool. Het oudste deel stamt uit 1948.Het was de eerste kleuterschool van Friesland en bestond uit 2 grote lokalen, verbonden door een lange gang.

Aan deze gang is een serre gebouwd. Waarin het heerlijk, bijna buiten, ontbijten is. Na een grondige verbouwing is één van de voormalige lokalen nu een slaapgelegenheid voor een groep van maximaal 18 personen. Ook zijn er 2 tweepersoons kamers, beiden met een ruim tweepersoonsbed, een eigen terras en een badkamer met douche en toilet. Om het complex bevindt zich een grote tuin met terras bij de vijver. Onze herberg beschikt over een volledige vergunning. Zodat wij ook een drankje kunnen schenken.

Marrum is een kleine gemeenschap met veel aardige mensen die ons, vooral in het weekend, regelmatig komen bezoeken. Om onze gasten de gelegenheid te geven deze mensen te ontmoeten hebben we, uitgezonderd bijzondere gebeurtenissen, geen televisies in het pand.Onze serre beschikt over een stamtafel, een gezellige bar en er is gratis wifi beschikbaar.

Omdat we u ook graag laten genieten van al het moois dat dit deel van Friesland te bieden heeft, hebben we eventueel ook fietsen te huur. Als u hiervan gebruik wilt maken weten we dat graag minimaal één dag tevoren, zodat we ze voor u kunnen klaar zetten. Daarnaast zijn we ook een zogenaamd “oplaadpunt” voor elektrische fietsen, maar die moet u dan wel zelf meenemen. Voor uw fietsen hebben we een afgesloten binnenplaats.

Bezoek de website!  

Ons adres:

Kerkpad 10
9073 HX Marrum

M. +31 (0)518-411383

E. 
info@herberg-godot.nl
W. www.herberg-godot.nl

Op de kaart