Bed and Breakfast Stania State:
“Rust, ruimte,luxe… en dat op slechts 10 kilometer van Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018!”

Landgoed Stania State, gelegen in het gelijknamige park, is een unieke locatie voor een lunch, brunch, diner, (zakelijke) bijeenkomst, feest of receptie. Het park is zeer geschikt voor het houden van een picknick, high tea, high wine of voor het drinken van een borrel op het terras. Stania State is een officiële trouwlocatie van de Friese gemeente Tytsjerksteradiel.

De rijke historie van het pand (het gebouw stamt uit 1854) is duidelijk zichtbaar in de verschillende zalen waar plaats is voor gezelschappen van 25 tot 200 personen.

In het park kun je heerlijk wandelen en voor fietsers ligt Stania State tussen de knooppunten 37 en 39 van fietsroutenetwerk Midden Fryslân. Het landgoed ligt verscholen in de bosrijke omgeving tussen Oentsjerk en Aldtsjerk op ca. 10 kilometer van Leeuwarden en Dokkum.

Een overnachting in de Bed & Breakfast op het landgoed maakt een weekendje weg compleet.

Rust, ruimte, luxe
De B&B heeft een ruime living, een slaapkamer met een grote bedstee en een zeer ruime badkamer met bubbelbad en douche. De B&B is gevestigd in een vrijstaand huisje naast het oude landhuis.

In het park, grenzend aan de B&B kun je heelrijk wandelen. Op steenworp afstand liggen de bossen ‘Griekenland’ en ‘Turkije’ met fraaie wandelpaden. Het gastenverblijf biedt veel privacy en heeft een eigen ingang en terras. Zeer geschikt voor mensen die van rust en ruimte houden en een ideale plek om te wandelen en te fietsen, zowel in de zomer als in de winter.

Bed & Breakfast
• Overnachting voor 2 personen inclusief ontbijt 125 euro per nacht
• Overnachting voor 2 personen met self service ontbijt 100 euro per nacht

Ons gastenverblijf, bed & breakfast is ook voor meerdere dagen en/of midweken beschikbaar.

✓ Eigen parkeerterrein
✓ Gehele seizoen geopend.

Bezoek de website!  

Ons adres:

Rengersweg 98B
9062EJ Oentsjerk

M. +31 (0)58 256 28 11

E. 
info@staniastate.nl
W. www.staniastate.nl

Op de kaart