VakantieStudio Grou:
“Tijdens Leeuwarden 2018 staat in Grou het Halbertsma jaar op het programma. Beleef het van dichtbij mee en boek onze vakantiestudio!”

VakantieStudioGrou is een unieke plek midden in het centrum van Grou en uitzicht op de haven. De accommodatie bestaat uit een sfeervolle studio op de begane grond en een ruime vakantiekamer op de eerste verdieping. Beiden hebben een eigen ingang, badkamer met douche en een toilet. De auto kan geparkeerd worden op de ruime privé parkeerplaats bij uw verblijf. In de ruime tuin is een grote patio met buitenkeuken, bbq, houtkachel en loungebanken.

Op 200 meter van VakantieStudioGrou bevindt zich een strandje om te zwemmen, zonnen en een speeltuin voor de kinderen. Ook is hier gelegenheid om uw boot in het water te doen. Komt u voor het wedstrijdzeilen, dan is VakantieStudioGrou de aangewezen accommodatie om te overnachten, vanuit het raam van de Vakantiekamer kunt u de zeilwedstrijden aanschouwen.

Grou tijdens Leeuwarden 2018
Tijdens Leeuwarden 2018 zal Grou het hele jaar in het teken staan van de Halbertsma’s en cultuur. Met een gevarieerd programma, voor elk wat wils. Met o.a. Gabe Skroar, een groot locatietheater/iepenloftspul, een heus ontbijt op het starteiland, een expositie, diverse optredens, een boek en nog veel meer. Dit alles met als thema de vier broers Halbertsma, iconen van de Friese taal en cultuur. Kom Grou bezoeken tijdens Leeuwarden 2018 en overnacht in Vakantiestudio Grou!

Bezoek de website!  

vakantiestudio in Grou

Ons adres:

Molenstraat 16
9001 CA Grou

M. +31 (0)6-22048102

E. 
info@vakantiestudiogrou.com
W. www.vakantiestudiogrou.com

Op de kaart