“Wat een mooi plekje!”

Dit zijn waarschijnlijk de meest gesproken woorden op het erf van Wartena Hoeve. Deze, in 2005 totaal gerenoveerde, stelpboerderij is gelegen aan doorgaand vaarwater in het dorp Warten, vlak bij de Oude Venen (Alde Feanen), een prachtig natuur- c.q. watersportgebied en Nationaal Park. Wartena Hoeve heeft vijf gastenkamers op de eerste etage en één op de begane grond. Deze laatste is ook geschikt voor mindervaliden.

Onze bed & breakfast bevindt zich op 13 km van het centraal station van Leeuwarden en op ruim 13 km van het Fries Museum. De luchthaven Groningen Eelde bevindt zich op ongeveer 58 km afstand. Wartena Hoeve beschikt over gratis parkeergelegenheid en gratis wifi. Tevens is het mogelijk om onze sloep te huren voor een heerlijk dagje op het water. Avondeten kunt u in het dorp of in de nabije omgeving.

Wartena Hoeve is een ideale uitvalsbasis om de festiviteiten rond Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018 te bezoeken! U bent welkom in Wartena Hoeve vanaf 2 nachten of langer! In uitzonderlijke gevallen maken we een uitzondering voor 1 nacht.

Bezoek de website!  

overnachten aan water Leeuwarden 2018

Ons adres:

Oosterburen 8
9003 LN Warten

M. +31 (0)58 – 2551075

E. 
info@wartenahoeve.nl
W. www.wartenahoeve.nl

Op de kaart