Bent u op zoek naar een geschikt adres voor uw vakantie of een lekker lang weekend weg? U wilt graag ontspannen in een verzorgde, landelijke en rookvrije ambiance en er ook van verzekerd zijn dat uw kinderen het naar hun zin hebben? U zoekt een vakantieadres met water, wandel- en fietsroutes (o.a. nabij de Zuiderzeeroute), op fietsknooppunt no 69, cultuur en interessante steden binnen handbereik? Wellicht wilt u genieten van het pittoreske Lemmer met haar vele restaurants, terrasjes en niet te vergeten het Woudagemaal.

Bed & Breakfast en Groepsaccommodatie Het Vijfde Seizoen, Gastvrijheid in Friesland, is voor iedereen geschikt die van rust, ruimte, water en de natuur houdt.Maar bent u sportief, dan kunt u prima wandelen, fietsen en/of varen in de omgeving. De prachtige Weerribben zijn niet ver van ons vandaan.

Het Vijfde Seizoen is zeer geschikt voor mindervaliden en rollatorgebruikers, doordat alle ruimtes drempelloos zijn. Bij lekker weer kunt u buiten genieten van de ruimte en de natuur op ons grote zonneterras. U heeft er tevens een prachtig zicht op onze snoezige alpaca’s.

Onze Bed & Breakfast is zeer geschikt voor kleine groepsbijeenkomsten. We denken hierbij vooral aan families of vriendengroepen. Er zijn 10/12 slaapplaatsen. Wanneer u alle 5 kamers huurt heeft u ook de beschikking over een enorme woonkamer en een professionele keuken, waar u zelf kunt koken. Fietsen kunt u bij ons huren, evenals E-bikes. Kortom: het is genieten bij Het Vijfde Seizoen, door bezoekers al 3 jaar beoordeeld met een 9.8!

Bezoek de website!  

bed and breakfast Zuid-Friesland

Ons adres:

Middenweg 108
8538 RA Bantega

M. +31 (0)6-20622565

E. 
info@hetvijfdeseizoen.com
W. www.hetvijfdeseizoen.com

Op de kaart