Gastvrij genieten in landelijke stijl

Uw bezoek aan Leeuwarden uitbreiden met een weekendje weg in Friesland? Kom dan relaxen in een van onze gastenverblijven aan de rand van het dorpje Twijzelerheide. Als je het erf afloopt, ben je gelijk in het coulisselandschap van Nationaal Park de Friese Wouden. Rust, ruimte, natuur en cultuur binnen handbereik. Ga op stap naar Leeuwarden 2018 en wie hierna nog energie over heeft, kan heerlijk fietsen of wandelen via het uitgebreide knooppuntroute netwerk. Of sluit de dag rustig en ontspannen af met een sauna- en wellnessbezoek aan De Leeuwerikhoeve in Burgum op slechts 15 minuten afstand.

Het Huisje aan de Swadde (2-4 pers)
Zodra je de veranda oploopt, weet je waar je morgenochtend je koffie drinkt: in de hangmat. Badjas aan, misschien een plaid om, en dan uitkijken over de weilanden.
Een sfeervol ingericht chalet voor twee gasten met ruime keuken en bedstee. Eventueel kan voor twee extra gasten een Finse Kota, tegen meerprijs, worden bij gereserveerd.

Woonwagen de Theemuts (2 pers)
Deze leuke pipowagen staat in een bosachtige tuin heeft een lichte woonkamer, keukentje en terras om lekker binnen en buiten te genieten. Het is de ideale omgeving voor een kort of langer verblijf.

Ontdek de Friese gastvrijheid en persoonlijke aandacht!

Arrangement voor 2 personen: 3 of 4 dagen genieten van de Friese cultuur en natuur voor €199,-
Inbegrepen:
– 3 x overnachting (weekend) of 4 x overnachting (midweek), verblijf tussen 15 maart en 6 juli
– opgemaakte bedden, handdoeken, koffie, thee, Wifi, eindschoonmaak
– 1 dag gebruik van fietsen
– een fles Frysling wijn, van de noorderlijkste wijngaard in Nederland

Bezoek de website!  

vakantiepark Leeuwarden2018

Ons adres:

Jinkepaed 5
9287 HC Twijzelerheide

M. +31 (0)511- 447143

E. 
bb@jinkepaed.nl
W. www.jinkepaed.nl

Op de kaart