Bed en Breakfast Stateheide:
“Onze gastenkamers zijn een ideaal vertrekpunt om de Friese Wouden te ontdekken én om de evenementen van Leeuwarden 2018 van dichtbij mee te beleven!”

Bed & Breakfast Stateheide ligt verscholen in het hart van de Friese Wouden, een natuurrijk gebied 15 km ten oosten van Leeuwarden, de culturele hoofdstad van Europa 2018. Vanuit onze Bed & Breakfast stapt u zo de Friese natuur in. Wandelen, fietsen, kanovaren, golfen… er is heel veel te beleven in de Friese Wouden. Ooit zelf met een polsstok over sloten gesprongen? Bij Bed en Breakfast Stateheide kunt u zelf oefenen met een originele ‘Fierljepstok’!

Bed & Breakfast Stateheide ligt dicht bij natuurgebieden zoals het Ottema-Wiersma reservaat en De Alde Feanen in Earnewoude. Er worden het gehele jaar 2018 tal van evenementen georganiseerd in Leeuwarden, maar ook in de Friese Wouden zelf! Park Vijversburg in Tytsjerk bijvoorbeeld, met prachtig aangelegde tuinen en parken, is per fiets vanaf Bed & Breakfast Stateheide eenvoudig te bereiken.

Onze Bed & Breakfast is dan ook een geweldige locatie om groen Friesland te ontdekken en de evenementen van Leeuwarden 2018 van dichtbij mee te beleven. Op loopafstand zijn diverse bushaltes vanwaar u vier tot vijf keer per uur in 20 minuten met de bus in Leeuwarden bent. Het treinstation Veenwouden is op 3 km afstand.

Sinds 2004 runnen wij, Rob en Janke, onze Bed en Breakfast. Eerst in ons Tuinhuis, later ook met twee Gastenkamers in het Woonhuis met eigen opgang en vrije toegang tot onze tuin en haar terrassen. Wij bieden onze gasten alle gelegenheid om te genieten. Gastvrijheid is belangrijk. Wolkom!

Bezoek de website!  

Ons adres:

Stateheide 1
9257MH Noardburgum

Tel: +31 511 475 807
Mob: +31 642 531 606

E. 
r.e.vandijken@chello.nl
W. www.stateheide.eu

Evenementen:

Op de kaart