B&B Gast op Stal:
“Binnen 10 minuten bent u vanuit onze B&B al in het centrum van Leeuwarden 2018. Ideaal dus om de evenementen van dichtbij mee te beleven!”

Ruim 10 jaar geleden zijn wij gestart met B en B Gastopstal in en naast onze monumentale kop hals romp boerderij aan de Dokkumer Ee te Wyns. De boerderij was niet meer als boerenbedrijf in gebruik, maar de beschikbare stallen zijn aangepast als bijzonder gastenverblijf, vandaar de naam: GASTOPSTAL.

We hebben vier separate appartementen, met verschillende kwaliteiten, variërend in grootte van 2 persoons tot 12 persoons. De totale overnachtingscapaciteit is 35 bedden. Verblijf is met of zonder ontbijt mogelijk. Ruimtelijke kwaliteit, comfort en uitzicht op het weidse landschap is leidend geweest voor alle accommodaties. Gastopstal ligt plm. 5 km ten noorden van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 en is gemakkelijk met de auto, fiets of belbus te bereiken.. Wij vinden het na ruim 10 jaar nog steeds erg inspirerend om onze mooie plek te kunnen delen met gasten.

Bezoek de website!  

Gast op Stal

Wyns 28
9091BD Wyns

M. +31 (0)58-2562229

E. 
info@gastopstal.nl
W. www.gastopstal.nl

Op de kaart