B&B Kia Ora in Leeuwarden:
“U overnacht bij ons op loopafstand van het centrum van Leeuwarden. De evenementen in Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018 kunt u zo van dichtbij meebeleven!”

 

Bed & Breakfast Kia Ora in Leeuwarden is een B&B met ruime en luxe kamers incl. eigen badkamer en toilet in centrum van Leeuwarden vanaf € 57,50. De B&B is rolstoel toegankelijk.

Unieke B&B in het centrum van Leeuwarden 2018

Kia Ora is een groet in het Maori (de taal van de oorspronkelijke bewoners van Nieuw Zeeland). Letterlijk vertaald betekent het “goede gezondheid/wees gezond”, maar het wordt ook als welkoms- en afscheidsgroet gebruikt.

Mijn naam is Carmen Boogaard en ik mag u welkom heten in Kia Ora B&B.
De kleinschalig opgezette B&B ligt in de rustige en karakteristieke Monnikemuurstraat,in het centrum van Leeuwarden. Binnen 1 minuut bent u in het hart van Leeuwarden waar een prachtig winkelgebied aantreft, maar ook vele musea, goede restaurants en gezellige cafés. Door de centrale ligging van onze bed and breakfast kunt u alle evenementen van Culturele Hoofdstad 2018 die in Leeuwarden worden gehouden van dichtbij meebeleven!

B&B Kia Ora biedt u de luxe van een goed hotel en de sfeer van een goede B&B. Of u nu in het weekend, dan wel voor langere tijd mijn gast bent, ik wil u het gevoel geven dat B&B Kia Ora een “home away from home” is!

Bezoek de website!