Beleef Ameland:
“Ameland is het eiland van cultuur, natuur, muziek, sport en vakantie! Ameland bezoeken – dit jaar – maar zeker ook in 2018? Wij bieden de mooiste vakantiehuizen!”

Culturele hoofdstad Europa 2018 verbindt Leeuwarden met Ameland. Ameland Kunstmaand én Leeuwarden 2018 maken samen het Fries waddenlandschap levend!

Laat je betoveren door de prachtige natuur van strand, duinen, bos, kwelder en het wad, gecombineerd met diverse evenementen op een steenworp afstand van Leeuwarden, de culturele hoofdstad van Europa in 2018!

De overtocht van Holwerd naar Ameland is al genieten en op het eiland aangekomen zal je verrast zijn. Leuke gezellige dorpen met hippe winkels en restaurants, rust en ruimte in de uitgestrekte natuurgebieden die prima met de fiets of lopend te bereiken zijn. Na een actieve dag is het o.a. goed vertoeven bij een van de gezellige strandpaviljoens, met ruime terrassen en zicht op prachtige zonsondergangen.

Dit alles met veel afwisseling door de diverse evenementen (o.a. de Ameland Kunstmaand in november, TriAmbla in september, Madnes in juni) die het eiland te bieden heeft. Reden genoeg om niet alleen in 2018 maar nu al naar Ameland af te reizen.

 

Kom ook naar Ameland voor een kort of langer verblijf………..

Bezoek de website van Beleef-Ameland!  

beleef terschelling logo

Ons adres:

Esther Meindertsstraat 10
9164 KS Buren – Ameland
T. 0031 (0)6-21525070
E. gunda@waddenreisburo.nl
W. www.beleef-ameland.nl

Evenementen:

Op de kaart