Boerencamping Ny Herema ligt op steenworp afstand van Franeker en is een ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandelroutes, een bezoek aan Vlieland, Terschelling, Leeuwarden 2018 of één van de andere fraaie Friese 11-steden. Een gemoedelijke camping in een prachtig open agrarisch gebied, waar u nog kunt kamperen voor een vriendelijke prijs. Uitstekend geschikt voor jonge gezinnen, maar buiten de schoolvakanties een oase van rust voor de overige kampeerders.

De camping is direkt gelegen aan rustig vis- en vaarwater en beschikt over een trailerhelling. Gemoedelijkheid en een ontspannen sfeer staan bij ons centraal. Wij bieden ruime plaatsen, met uniek uitzicht over de landerijen, waar u ’s avonds kunt genieten van een fraaie zonsondergang.

De camping beschikt over een modern toiletgebouw met douches en toiletten. Bewust hebben wij geen muntautomaten. In de centrale ruimte van het toiletgebouw kunt u de afwas doen en gebruik maken van de wasmachine, koel/vriescombinatie, magnetron en centrifuge. Op de gehele camping is gratis WiFi aanwezig! In het dorp, op loopafstand van de camping, vindt de warme bakker en de ambachtelijke slager.

Bezoek de website!  

boerencamping Leeuwarden2018 Friesland

Ons adres:

Franekerweg 30
8804 NA Tzum

M. +31 (0)517-452915

E. 
info@boerencamping-nyherema.nl
W. www.boerencamping-nyherema.nl

Op de kaart