Brasserie Spiegelaar:
“De ideale plek in het centrum van Leeuwarden 2018 om te genieten van handgemaakte koffie’s, of lekker te lunchen, borrelen of dineren.”

In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad en kunt u onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellige ambiance. Onze bovenzaal met vide is een uitstekende locatie voor groepen, zaken-lunch/diner/buffet enz. Voor elk budget of wens hebben wij een passende invulling. Beneden en boven hebben wij een prachtige speelhoek waar de kleintjes zich perfect kunnen vermaken. Bij ons kunt u gebruik maken van gratis WIFI.

Kortom, een plek waar iedereen zich door de dag heen kan vermaken. Bijkomen van het winkelen, afspreken met collega’s, familie of vrienden. De plek voor een heerlijke verse handgemaakte koffie’s met ruim assortiment gebak, uitgebreide lunch, diner, feest, zakelijke aangelegenheid, High Tea/Lunch, borrel enz. Een plek voor jong en oud om u lekker te laten verwennen en te genieten van het prachtige uitzicht aan de gracht. De normen en waarden die wij belangrijk vinden hebben wij samen gebundeld en willen wij graag met u delen. Mooie, eerlijke en verse producten, de gezellige sfeer, enthousiaste bediening moeten er voor zorgen dat u positieve herinnering aan ons en aan Leeuwarden 2018 over houdt.

Bezoek de website!  

Uit eten in Leeuwarden 2018

Ons adres:

Nieuwestad 141
8911 CR Leeuwarden

M. +31 (0)58 – 212 90 14

E. 
info@brasseriespiegelaar.nl
W. www.brasseriespiegelaar.nl

Op de kaart