Recreatiebedrijf de Blikvaart is gelegen in Noord West Friesland, Sint Annaparochie. Direct aan het vis- en vaarwater van de Elfsteden-schaats-tocht-route. Proef de sfeer van het weidse Friese platteland en geniet tijdens uw vakantie/verblijf van de eindeloze vergezichten.

U kunt bij ons kamperen, overnachten in één van onze vakantiewoningen of in de ruime groepsaccommodatie.

De boerderijcamping beschikt over ruime kampeerplaatsen. Mooie beschutte plaatsen en mooie kampeerplaatsen direct aan het water. Maak tijdens uw verblijf kennis met de boerderij en zijn bewoners. Op het kampeerveld is een 5- en een 6- persoonsvakantiewoning. Een compleet ingerichte woning met eigen badkamer met douche en toilet.

De vrijstaande groepsaccommodatie met eigen terras aan het vis- en vaarwater biedt u een prachtig uitzicht over de landerijen. De accommodatie is voorzien van 8 slaapkamers en 4 badkamers. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van de luxe faciliteiten zoals whirlpool, infraroodcabine en zonnehemel. De accommodatie is zeer geschikt voor families, vrienden en/of zorggroepen t/m 22 personen.

Op de boerderij kunnen de kinderen ponyrijden en/of in de zomervakanties een ritje met de tractor door de weilanden maken. Trampolines, skelters en speeltoestellen zijn op het erf aanwezig. In de omgeving kunt u mooie fiets-, wandel- en boottochten maken. Dichtbij wereld erfgoed de Waddenzee.

Bezoek de website!  

camping Leeuwarden2018

Ons adres:

Hemmemaweg, 12
9076PH St.-Annaparochie

M. +31 (0)518 – 46 12 60

E. 
info@blikvaart.nl
W. www.blikvaart.nl

Op de kaart