BinnenINN Logement
“Leeuwarden 2018 is prima te combineren met een korte vakantie rondom het Lauwersmeer!”

Bed and Breakfast:

Bij Logementen (Bed and breakfast) BinnenInn in het pitoreske dorpje Metslawier (boven Dokkum) staan 5 zeer ruime vakantie-suites met eigen luxe badkamer tot de beschikking. Een omgebouwde voormalige jaren dertig school; met een gezamenlijke eetkeuken en tuin met Finse hottub in het Friese Waddenzeegebied nabij Leeuwarden. Luxe, hip, trendy en apart ingerichte suites; onthaasten, genieten van niks, maar toch een heleboel! Laat je verwennen in deze prachtige onontdekte omgeving;

Groepsaccommodatie:
BinnenInn is gevestigd in een voormalige jaren 30 school omringd door een schoolplein met boerderijdieren en een finse hottub in de tuin. Voor verhuur aan een groep van minimaal 10 personen tot maximaal 21 personen! In 5 ruime appartementen met eigen badkamer, dus allemaal wel je eigen privacy! Grote keuken om eigen catering te verzorgen, of genoeg mogelijkheden in de buurt om uit te gaan eten! Workshops koken of dansen aan het Wad? Wadlopen met je eigen groep? Vissen vangen op het wad om nadien op te eten? Eilandhoppen naar Schiermonnikoog of Ameland, Kampvuur in de tuin, een (halve) dag zeilen op het Lauwersmeer met zijn allen….

Summerschool voor gezinsvakanties:
BinnenInn nodigt jou en je gezin uit om in de vakanties zomerschool te volgen. BinnenInn is gevestigd in een oude school en omringd door een groot schoolplein. BinnenInn biedt in de aangename sfeer van luxe appartementen met badkamer en de mogelijkheid om alleen nog maar te genieten van je vakantie met de kinderen. Zij spelen op het schoolplein met de andere kids en jullie liggen languit. Languit in de tuin, in de sauna, in de houtgestookte Finse hottub en aan het kampvuur. Genietend van de kunst van vakantie vieren, samenzijn, niks doen en loslaten. D regio tussen Leeuwarden en Werelderfgoed Waddenzeeleent zich voor de mooiste excursies naar 2 Waddeneilanden (Ameland en Schiermonnikoog) , de zeehonden, historisch Dokkum, Leeuwarden of Groningen.