B&B Perruque
“Gastvrij met een grote G en trots op onze mooie provincie en onze mooie hoofdstad Leeuwarden!”

Wij zijn een B&B in het oude politiebureau van Koudum, ‘vrijwillig slapen in de cel ‘  dus! Onze ‘cellen’ zijn iets comfortabeler dan de cellen in de Blokhuispoort. Sinds 2005 kan er geslapen worden in de 10 luxe kamers en 2 speciale appartementen(75m2). Een heerlijk bed, eigen douche/toilet, voortreffelijk ontbijt draagt bij aan een heerlijk verblijf in Perruque.

In Perruque is het ‘crimineel gezellig’, zoals een journalist van de Leeuwarder Courant eens schreef, dat is ook de beleving van de gasten. Wij, Nico & Janny, eigenaren met Local Flavour, kennen de omgeving en weten wat er zoal te doen is . Als onze gasten het naar de zin hebben, hebben wij dat ook. Gastvrij met een grote G en trots op onze mooie provincie en onze mooie hoofdstad Leeuwarden.

Prima treinverbinding met Leeuwarden, de culturele hoofdstad van Europa in 2018!

Op slechts een half uur van Leeuwarden ligt de mooie gemeente Sudwest; IJsselmeer, bossen van Gaasterland, Friese Meren, 6 Friese Elfsteden alleen al in deze gemeente. Koudum ligt fraai in het centrum van deze gemeente.  Alles op fietsafstand (verhuur in de B&B) naar de leuke stadjes Stavoren, Hindeloopen en Workum, maar ook via het pontje bij Gaastmeer naar Sneek. Of liever een sloepje huren voor een tochtje Friese Meren of rondje Koudum  Alles is mogelijk en Nico en Janny zullen u graag de weg wijzen. Zonder fiets mag ook, er loopt een prima treinverbinding tussen Koudum-Leeuwarden 2018.  Bezoekt u Leeuwarden én Friesland in 2018? En wilt u tevens genieten van de lokale cultuur en natuur in Sudwest? Dan is Bed&Breakfast Perruque een prima vakantie-adres!