BME Bookings
“ruime ervaring in het organiseren van evenementen”

BME Bookings doet het management van een aantal Nederlandse en Friese artiesten en verzorgt voor hen de boekingen. Naast de optredens van de eigen acts kunt u bij BME terecht voor een optreden van elke Nederlandse band, dj of artiest.

De artiesten die exclusief door BME worden vertegenwoordigd zijn o.a. Django Wagner, Jaman, (beiden zijn in 2015 genomineerd voor een Edison), Alpenzusjes, Rob Ronalds, de Lawineboys, de Dikdakkers en Jelle B.

Friese artiesten
Jelle B is afkomstig uit Friesland en geniet inmiddels landelijke bekendheid. Andere Friese artiesten zijn: de Zware Jongens, Loeky en Marjan, Gaatze Bosma, Sipke de Boer, Sytse Haima en het duo I.K.E.A.

BME vertegenwoordigt de uit Friesland afkomstig bands: Zipp, de Suskes, Straight on Stage, Dakkeraf, Jack and Jill, Beatles tribute band MMT en Solid Ash.

BME heeft een ruime ervaring in het organiseren van evenementen zoals het Koningsnacht-concert Sneek, Nacht van Nieuw Amsterdam, Leugenbollepop Makkum, en Verrassend Stadskanaal . Ook de Sneeker Dweildag komt uit de koker van BME.

BME programmeerde artiesten bij oa. de TT Assen, de podia in de Sneekweek en levert muziek aan de grote feesttenten zoals bijvoorbeeld Septemberpop in Workum en de feestweek te Lekkerkerk.

Wie zijn wij?
Eigenaren van BME zijn Joop Kiewiet, Fokko Dam en Arie Kuipers. Allen al jarenlang beroepsmatig actief in de muziek. Joop speelde in de band Avenue en op dit moment in The Buffoons, Fokko in de Blauhúster Dakkapel en Arie is op dit moment vooral bezig als componist. Hij schreef de hitsingles “Mooi” en “Annabella” voor Jelle B. In het verleden schreef hij de eerste, nationale Friestalige top 40 hit: “ Bonkefeart” van Anneke Douma. Fokko en Arie vormen samen de act de “Zware Jongens”.