Hotel De Walvisvaarder
“Een zeer comfortabel hotel om Terschelling dit jaar én in 2018 te ontdekken!”

Hotel de Walvisvaarder is een prachtig eilander bedrijf wat uw bezoek aan Terschelling tot een onvergetelijke ervaring zal maken. In het hotel worden vrijheid en ongedwongenheid gecombineerd met ouderwetse gastvrijheid die elk jaar weer mensen terugbrengt naar Terschelling. Wij presenteren een grote diversiteit van kamers. Van een tuinsuite tot familiekamer. Kom langs, dit jaar en in 2018. Wij voegen u graag toe aan ons grote bestand vaste gasten!

Wifi én Wellness

In heel hotel de Walvisvaarder heeft u gratis onbeperkt toegang tot internet via onze draadloze Wifi verbinding. Dus ook in onze kamers! Terschelling. In de nok van de Walvisvaarder bevindt zich een prachtige plek waar u zich heerlijk kunt laten verwennen. In de Total Trip Style salons kunt u een volledige make-over ondergaan, of kiezen voor speciale verwenbehandelingen.

Fietsverhuur

Bij Hotel de Walvisvaarder kunt u in het hotel fietsen huren om Terschelling op de best mogelijke manier te verkennen. Wist u dat Terschelling ruim 70 kilometer aan fietspad heeft? Wij kunnen u nieuwe fietsen met 7 versnellingen bieden maar een tandem of elektrisch gedreven fiets behoort ook bij de mogelijkheden!