Klipperverhuur Wadcharter
“zodra u de haven uitvaart geniet u van de zilte zeelucht en het fantastische uitzicht over de Waddenzee!”

Wat is mooier dan met een klipper de Waddenzee of het IJsselmeer te verkennen? Vanuit Harlingen heerlijk met een zeilschip zeilen op de Waddenzee of IJsselmeer. Voor een familieweekend of een ontspannen zeilvakantie? Wadcharter.nl verhuurt twee klippers: De Amicitia en De Alexandra. Beide zeilschepen zijn comfortabel ingericht met respectievelijk zeven en tien tweepersoonshutten. Wenst u nog meer accommodatie? Neem ook dan gerust contact met ons op. Een klipper huren in Harlingen is ideaal voor een perfecte zeiltocht op de Waddenzee of het IJsselmeer!

Beleef de betovering van de Waddenzee

De schippers van Wadcharter.nl zeilen al jarenlang op de Waddenzee en zijn bovendien gediplomeerd wadloopgids. Zij kennen de mooiste plekjes en delen ze graag met u. Wat u mag verwachten? Zeilen (ook bij nacht!), droogvallen, wadlopen, eiland bezoek én heel veel ongerepte natuur! De gemoedelijke dagverblijven van de zeilschepen vormen de entourage voor gezellige avonden.

Klipper huren in Harlingen?

Een klipper huren in Harlingen heeft veel voordelen. Binnen 5 minuten bent u al op de Waddenzee. Een lange, mooie en actieve dag zeilen op de Waddenzee (of IJsselmeer) ligt voor u. ’s Avonds droogvallen op een zandbank of een Waddeneiland bezoeken. Veel is mogelijk! Wilt u een klipper huren in Harlingen? Neem dan contact op met Wadcharter.nl. Zij vertellen u graag de mogelijkheden!