Company7
“Al jarenlang leveren wij met de grootste tevredenheid reclamemateriaal. Ook evenementen rondom Leeuwarden 2018 kunnen wij optimaal bedienen!”

Company7 is in Dokkum gevestigd, precies: een van de fraaie elf steden die Friesland rijk is. Al jarenlang leveren wij met de grootste tevredenheid reclamemateriaal. Banners, doeken, vlaggen, podiumdoeken, bierviltjes… u kunt het als evenementenorganisatie niet zo gek bedenken of Company7 kan het u leveren. Ook voor spoedbestellingen kunt u heel goed bij ons terecht, handig om te weten toch!

In 2018 zullen er in Leeuwarden en in heel Friesland tal van evenementen worden georganiseerd. Grote evenementen die aandacht nodig hebben, maar ook de kleinere evenementen die door ‘de Mienskip’ zelf worden georganiseerd moeten de verdiende aandacht krijgen. Met de reclamematerialen van Company7 krijgt een event net dit extra beetje uitstraling en aandacht. Niet voor niets beoordelen klanten van onze service en de kwaliteit met een 8,8. Met ruim 5.000 klanten is Company7 inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de reclamewereld. Profiteer ook van onze reclame-expertise én scherpe prijzen.