Security Noord Nieuwenhuis
“Veiligheid is een belangrijk aspect bij het slagen van een evenement. Wij hebben voor ieder event de juiste expertise in huis!”

Wij zijn een door het Ministerie van Justitie goedgekeurd beveiligingsbedrijf, gevestigd in het Noorden van Nederland. Security Noord biedt haar klanten verschillende diensten en worden geheel afgestemd op de behoefte van uw onderneming of evenement en op maat aangeboden.

Professionele beveiliging

Security Noord kenmerkt zich door haar stipte werkwijze, een professionele houding, duidelijkheid en korte lijnen. Door onze jarenlange ervaring en het ruime aanbod aan beveiligingsdiensten bieden wij een passende beveiligingsoplossing voor iedere klant.

Evenementen Leeuwarden 2018

Voor de beveiliging van Evenementen of Objecten tijdens Leeuwarden 2018 kunnen wij ons onderscheiden door onze gastvrije en vriendelijke beveiligers en onze eigen Commando- & Camerawagen in te zetten. Het voordeel hiervan is een beter overzicht, kortere lijnen en betere informatie voorziening naar de hulpdiensten bij calamiteiten en alle beelden worden opgenomen.