VakantieFriesland Vakantiehuizen
“Leeuwarden en Friesland zijn nu en in 2018 prima te ontdekken vanuit één van onze vakantiehuizen!”

Vele leuke vakantiehuizen in Friesland boekt u bij Vakantie Friesland Vakantiehuizen. Van een goedkoop vakantiehuisje tot een luxe vakantiehuis aan het water van de Friese meren. Friesland is top voor uw vakantie in eigen land.

Super mooi voor Friesland dat Leeuwarden de culturele hoofdstad van 2018 is geworden. Naast Leeuwarden heeft Friesland u veel te bieden. De watersport maar ook zeker heel geschikt voor uw fietsvakantie of wandelvakantie in eigen land. Beleef uw vakantie in Friesland of ga er heerlijk met familie of vrienden genieten van een weekendje weg in het noorden van Nederland.

Op de website vindt u meer dan 150 vakantiehuizen in Friesland. Onder meer in het Friese merengebied, langs de Friese IJsselmeerkust, langs de Friese waddenkust tot aan het Lauwersmeergebied. Van vakantiehuizen voor 2 personen tot vakantiehuizen voor 20 personen en in elk budget. Vergeet naast de vele foto`s niet de leuke Youtube video`s te bekijken. Online vindt u de beschikbaarheid en de prijzen en wanneer u het juist vakantiehuis in Friesland gevonden heeft dan kunt u deze meteen online reserveren.

.