Emmakade Antiek:
“Ter ere van Leeuwarden 2018 is het voor bezoekers het gehele jaar mogelijk een kijkje te nemen in onze bijzondere Leeuwarder woning. “

Emmakade Antiek is een unieke antiek- en interieurwinkel gevestigd in Leeuwarden. Ons ruime assortiment is met zorg uitgezocht en sfeervol en inspirerend geëtaleerd. Voor elk type interieur verkopen wij bijzondere artikelen waar u levenslang plezier aan beleeft. De collectie bestaat uit alles vanaf de Art Deco en Art Nouveau periode tot aan de 50- er jaren. Denk hierbij aan glaswerk, brocante, Aziatica, lampen, beelden, sieraden, vintage, glas in lood en veel meer!

Emmakade Antiek opent gewoonlijk in november tijdens Open Huis haar deuren naar de unieke naastgelegen woning. In dit monumentale pand vindt u een prachtige serre met een indrukwekkend glas-in-lood raam van 4×5 meter, ontworpen door dhr Bogtman, in Amsterdamse School stijl. Ter ere van Leeuwarden 2018 (LF2018) is het voor bezoekers het gehele jaar mogelijk een kijkje te nemen in deze bijzondere Leeuwarder woning. De trotse eigenaren geven naar wens toelichting over de oorsprong van het pand en over de Art Deco en Art Nouveau periode waarin zij zich verdiept hebben. U bent van harte welkom!

Bezoek de website!  

antiekwinkel interieurwinkel Leeuwarden 2018

Ons adres:

Emmakade 2,
8933 AS Leeuwarden

M. +31 (0)58-215 3464

E. 
info@emmakadeantiek.nl
W. www.emmakadeantiek.nl

————————————
Openingstijden:

  • ma t/m vr van 10.30- 18.00 uur
  • za van 10.30 – 17.00 uur

Op de kaart