Friesland beleven zoals je nog nooit hebt gedaan: de ENJOY LIFESTYLE HOUSEBOAT biedt je unlimited vakantieplezier. Geniet maximaal van de Friese meren én de Friese cultuur. Dit is vakantie vieren waar iedereen weleens van droomt. Wake up!

Je vakantiedag beginnen met een duik vanaf je eigen terras, koffie drinken op je privédek, genieten van het prachtige uitzicht, koken in de fijne keuken, borrelen in de avondzon, eindeloos napraten over wéér een geweldige dag op de ENJOY… en heerlijk slapen op goede bedden!

Varen?

De Zuidwesthoek in Friesland staat bekend om zijn talrijke fraaie meren, dagenlang vaarplezier ligt voor je klaar! Als je met de ENJOY op pad wilt hoef je zelf niets te doen. Wij zorgen voor een ervaren privé schipper aan boord!De Life Style House Boat ligt op een vaste ligplaats bij Jachthaven de Vrijheid in Warns. Bekijk de arrangementen.

  • Super gave Houseboat bij een privé eilandje aan de rand van Jachthaven de Vrijheid in Warns op 5 km van Stavoren, met uitzicht op het Johan Friso kanaal
  • Ook in de Zuidwesthoek vinden tal van Leeuwarden2018-events plaats.
  • Aan de Elfstedenroute naar Stavoren.
  • Inclusief glijbaan vanaf het zonnedek het water in!
  • Allerlei extra’s bij te boeken zoals een volgbootje en vaarcruise.
  • Met 8 zonnepanelen is de boot zelfvoorzienend. De boot vaart elektrisch, dus lekker stil.

Bezoek de website!  

watersport Leeuwarden2018

Contactadres:

Ds.L. Tinholtstraat 2
8723 CX KOUDUM

M. +31 (0)6-42861953

E. 
info@lifestylehouseboat.nl
W. www.lifestylehouseboat.nl

Ligplaats