Eurohotel Leeuwarden:
“Vanuit ons hotel bent u al binnen 5 minuten in het centrum van Leeuwarden 2018.  Ideaal dus om de evenementen mee te beleven!”

Het Euro Hotel Leeuwarden is gesitueerd ten westen van het centrum van Leeuwarden en vlakbij het WTC Expo Center. Het hotel beschikt over 45 kamers, één voor één berekend op de eisen van de eigentijdse reiziger. U bent uiteraard gewend aan douche, toilet, telefoon, internetverbinding, LCD kleurentelevisie en een haardroger, zodat u altijd piekfijn de deur uit kunt gaan. Vanzelfsprekend bieden wij u de ongestoorde nachtrust die hoort in een comfortabele kamer. U kunt gratis rondom het hotel parkeren.

De uitstekende ligging van het Eurohotel in Leeuwarden maakt het voor als gast mogelijk om een bezoek te brengen aan de waddeneilanden, het gezellige centrum van Leeuwarden én de geschiedenis en de vele musea die Leeuwarden rijk is te ontdekken. Tijdens Leeuwarden 2018 kunt u vanuit het Eurohotel de evenementen meebeleven. Het Eurohotel ligt op slechts 5 minuten van het stadscentrum van Leeuwarden.

Liefhebbers van eten en drinken zitten bij restaurant Eurohotel op de juiste plek. Van een zakelijke lunch tot een romantisch diner, er is voor ieder wat wils. Binnen ons menu staan de seizoensgerechten hoog in het vaandel. Zo serveren we in het voorjaar asperges, in juli mosselen en in de zomer vers fruit.

Bezoek de website!  

wadcharter-logo4

Ons adres:

Europaplein 20
8915CL Leeuwarden

M. +31 (0)58-213 11 13

E. 
info@eurohotel.nl
W. www.eurohotel.nl

Evenementen:

Op de kaart