Expositie Aukje Boonstra uit Tasmanië in Dorpskerk Huizum

De expositie 'Duurzaamheid en Kunst' van Aukje Boonstra kunt u nog zien op 23 juni en zaterdag 30 juni in de prachtige Dorpskerk Huizum. Deze bijzondere expositie kunt u van 13.00 tot 17.00 uur bekijken.

Start

23 juni 2018 - 00:00

End

30 juni 2018 - 00:00

Address

Huizum   View map

De expositie ‘Duurzaamheid en Kunst’ van Aukje Boonstra kunt u nog zien op 23 juni en zaterdag 30 juni in de prachtige Dorpskerk Huizum. Deze bijzondere expositie kunt u van 13.00 tot 17.00 uur bekijken.

De in Leeuwarden geboren Aukje Boonstra maakt van doorgaans (textiele) materialen nieuwe kleding en kunstvoorwerpen. Binnen deze expositie maakt Aukje – samen met een groep enthousiaste Leeuwarden – gebruikt van bloemen die groeien in Leeuwarden. Ook heeft ze materialen gebruikt die vroeger een rol speelde in haar leven en die een verbinding hebben met Leeuwarden. Dit leidt tot verrassende ontwerpen en boeiende verhalen. De op Tasmanië wonende Aukje is op de zaterdagen zelf aanwezig in Huizum. U kunt haar gerust vragen over de technieken en het verhaal achter de stukken. Echt een aanrader. De toegang is bovendien gratis.

MORE DETAIL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *