Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof:
“Ons hotel in Heerenveen wordt omringd door een unieke mix van natuur, cultuur en sport!”

Voor een afwisselend uitstapje in de omgeving van Leeuwarden is Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof de ideale verblijfplaats. Het hotel in Heerenveen wordt omringd door een unieke mix van natuur, cultuur en sport. Zo staat de stad Heerenveen bekend als ‘Sportstad van het Noorden’ en is er daarbij genoeg te zien en te beleven in de nabijgelegen natuurgebieden.

Heerlijk vertoeven
De omgeving van het hotel in Heerenveen leent zicht perfect uit voor verschillende activiteiten. Breng eens een bezoek aan IJsstadion Thialf of bezichtig het welbekende Abe Lenstra Stadion. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de prachtige natuurgebieden Drents-Friese Wold, de Deelen en Friese merengebied. Liever cultuur snuiven? Ontdek dan het bruisende centrum van de stad Leeuwarden.

Na een actieve dag kunt u aanschuiven in het sfeervolle à la carte restaurant in Heerenveen waar heerlijke Frans internationaal georiënteerde gerechten worden geserveerd. Tevens kunt u hier genieten van typische Fryske gerechten bereid met kenmerkende streekproducten. Daarnaast beschikt het hotel over een gezellige bar genaamd Ûnder Wetter en een royaal terras met uitzicht. Kortom: de ideale uitvalsbasis voor een heerlijk weekendje weg.

Graag tot ziens bij Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof!

Bezoek de website!  

Ons adres:

Golflaan 1
8445 SR Heerenveen

M. +31 (0)513-630200

E. 
info@hotelheidehof.nl
W. www.hotelheidehof.nl

Op de kaart