Groepsaccommodatie De Turfhoeke:
“Met een groep Leeuwarden 2018 beleven, of Friesland nu al ontdekken? Overnachten in een boerderij is iets speciaals!”

Groepsaccommodatie De Turfhoeke dankt zijn naam aan de ligging aan de Opsterlandse Compagnonsvaart, deze vaart is onderdeel van de Turfroute. De boerderij ligt op de plek waar de turfschepen vroeger een scherpe bocht moesten maken. Op een unieke plek, vol historie.

Prachtige omgeving

Groepsaccommodatie De Turfhoeke ligt in een prachtige omgeving, boordevol natuur en cultuur. U kunt er prachtig wandelen en fietsen. Met onze Friese snip kunt u zelfs vanaf het water de omgeving verkennen. Heerenveen, Drachten en Leeuwarden liggen op korte afstand.

Iedereen kan mee!

Na een actieve dag komt u heerlijk tot rust in de luxe slaapkamers. Groepsaccommodatie De Turfhoeke telt 8 ruime twee- of driepersoons slaapkamers met zeer comfortabele bedden! Geniet van je eigen slaapkamer met luxe badkamer. Iedereen kan mee; er zijn ook 2 slaapkamers ingericht voor minder validen.

Leeuwarden 2018: een jaar lang evenementen!

In 2018 is Leeuwarden de culturele hoofdstad van Europa. In de gehele provincie Friesland worden tijdens Leeuwarden 2018 aansprekende evenementen georganiseerd. Gaat u met een groep mensen Leeuwarden 2018 beleven, of misschien dit jaar al Friesland ontdekken? Wij ontvangen u graag in groepsaccommodatie De Turfhoeke!

Bezoek de website!  

Groepsaccommodatie-Leeuwarden-2018

Ons adres:

It Goarrefean 101
8401 NL Gorredijk

Telefoon: 0513 – 46 45 40
Mobiel: 06 – 2382 8189

E. 
info@deturfhoeke.nl
W. www.deturfhoeke.nl

Evenementen:

Op de kaart