Groepsaccommodatie Hotelschip “It Beaken”

Vanaf het voorjaar van 2017 biedt Ottenhome Heeg Events naast alle outdoor- en watersportevents ook een overnachtingsmogelijkheid  aan namelijk; Hotelschip It Beaken!

It Beaken is prachtig gelegen op nog geen 5 minuten varen van het Heegermeer.

Het schip biedt plaats aan maximaal 45 volwassenen (of 50 kids) en bestaat uit drie verdiepingen: Het dek, de gezamenlijke ruimte en de slaaphutten.

De hutten
Er zijn in totaal 21 hutten, ieder met 2 of 3 bedden. Iedere hut beschikt over een eigen wastafel en een grote kast. Daarnaast zijn er op deze verdieping 4 gezamenlijke douches te vinden.

Gezamenlijke ruimte
Op de “begane grond” is er een grote gemeenschappelijke ruimte waar gemakkelijk 70 personen kunnen verblijven, eten en waar leuke activiteiten georganiseerd kunnen worden. Daarnaast is er ook een grote bar inclusief biertap en een volledig ingerichte professionele keuken. De keuken is zo ingericht dat je er gemakkelijk maaltijden kunt bereiden voor een grote groep. Tevens zijn er op deze verdieping 3 toiletten te vinden.

Het dek
Op het dek van de boot kun je perfect met de hele groep buiten zitten. Er zijn voldoende tafels en stoelen zodat je bij mooi weer lekker van het zonnetje kunt genieten. Ook kunnen wij een volledig verzorgde barbecue op het dek van de boot voor jullie verzorgen!

Leeuwarden 2018 met een groep beleven?

In 2018 is Leeuwarden de culturele hoofdstad van Europa. In de gehele provincie Friesland worden tijdens Leeuwarden 2018 prachtige evenementen georganiseerd.
Heeg is uw ideale vertrekpunt om de evenementen met uw gezelschap te beleven!

Groepsaccommodatie hotelschip “It Beaken” is al te huur vanaf € 20,- per persoon per nacht!

Bezoek de website!  

Ons adres:

It Bûtlan 2
8621 DV Heeg

M. +31 (0)515 – 442898

E. 
info@ottenhomeheeg.nl
W. www.ottenhomeheegevenementen.nl

Op de kaart