Hotel Almenum in Harlingen: “Ons sfeervolle hotel is een prima uitvalbasis om de evenementen van Leeuwarden-Fryslân 2018 te beleven. Denk bijvoorbeeld aan de The Tall Ship Race die de haven van Harlingen in 2018 weer aan doen!”

Middenin het gezellige, oude stadscentrum van Harlingen vindt u Hotel Almenum. In een prachtig gerenoveerd 17e-eeuws pakhuis en eeuwenoude arbeidershuisjes hebben wij gezellige hotelappartementen, comfortabele hotelkamers en een eenvoudige budgetkamer gerealiseerd. Samen met de sfeervolle, rustige binnentuin vormt dit een uniek decor voor de start van uw vakantie in Friesland.

Uw vakantie in Friesland of op de Waddeneilanden Terschelling en Vlieland is pas volledig na een bezoek (overnachting) aan het pittoreske Harlingen ‘ Hart van het Wad’. Uiteraard vormt Hotel Almenum ook een prima uitvalbasis om de evenementen van Leeuwarden-Fryslân 2018 van dichtbij te beleven. Denk bijvoorbeeld aan de Tall Ship Race die de haven van Harlingen tijdens Sail Harlingen 2018 aan doen!

Bezoek de website!  

wadcharter-logo4

Ons adres:

Kruisstraat 8-14
8861 EB Harlingen

M. +31 6 25031173

E. 
info@hotelalmenum.nl
W. www.hotelalmenum.nl

Evenementen:

Op de kaart