Hotel in Leeuwarden boeken? Nu of in 2018? Hier vindt u een overzicht van de beste hotels in Leeuwarden + mogelijkheid tot boeken!

Leeuwarden bezoeken

Heeft u plannen om Leeuwarden te bezoeken, dit jaar of misschien ook wel in 2018, als Leeuwarden de trotse Culturele Hoofdstad van Europa is? Leeuwarden heeft u als toerist heel veel te bieden. Een prachtige oude binnenstad, met grachtjes, nauwe straatjes en de scheve Oldehove als letterlijk het hoogtepunt. Aan de voet van de Oldehove ligt de prachtige Prinsentuin waar het fijne wandelen is. Even uitrusten op het terras van restaurant ‘de Koperen Tuin’ is genieten tussen het groen.

Natuurlijk heeft Leeuwarden nog veel meer te bieden, zeker in 2018, als er tal van verrassende evenementen worden georganiseerd. Komt u al eerder naar Leeuwarden, en waarom niet, dan mag u deze bezienswaardigeheden en activiteiten zeker niet missen:

  • Praamvaren door de oude binnenstad, er zijn 2 fraaie routes!
  • Het fonkelnieuwe Frysk Museum bezoeken met een enorme diversiteit aan exposities.
  • ‘Us Mem’, het boegbeeld van alle Friezen.
  • De Oldehove beklimmen en genieten van een fantastisch uitzicht over de oude binnenstad.

Hotel boeken in Leeuwarden

Leeuwarden telt een scala aan goede hotels. De hotels liggen verspreidt in de stad en vrijwel altijd op loopafstand van het gezellige en historische centrum van Leeuwarden. Gaat u een hotel boeken in Leeuwarden, kijk dan naar de onderstaande hotels. Dit zijn de beste hotels van Leeuwarden. Klik op de foto voor meer informatie en de mogelijkheid tot boeken. Wij wensen u alvast een fijne vakantie toe in ons mooie ‘Ljouwert’.

Klik op de onderstaande button voor een compleet overzicht van alle hotels in Leeuwarden

 

Boek hier uw hotel in Leeuwarden!