Hotel Lemmer:
“Een goed begin van uw bezoek aan Leeuwarden 2018 én de mooie provincie Fryslân!”

Hotel Lemmer is gevestigd aan de rand van het centrum van het gezellige Lemmer. Hierdoor zijn alle winkels, terrasjes, restaurants en cafe’s gemakkelijk te voet te bereiken. Lemmer staat bekend als een toeristische watersportplaats. Dit vanwege de ligging aan het mooie IJsselmeer en de Friese binnenwateren.

Hotel Lemmer bestaat uit drie verschillende panden. De Mastenmakerij, it Heechhus en de Zeilmakerij. De monumentale Mastenmakerij is het centrale gebouw en in 2015 geheel gerestaureerd en omgebouwd tot hotel . Alle panden beschikken over een eigen sfeer en identiteit. Hierdoor is er een ruim aanbod aan verschillende hotelkamers ontstaan. Van standaard tot luxe, van 1 persoons tot kamers voor maximaal 6 personen. Voor ieder wat wils. Deze drie unieke panden worden met elkaar verbonden doormiddel van een prachtige tuin met terras.

Vanuit Lemmer is het slechts een goed half uurtje rijden naar Leeuwarden – culturele hoofdstad 2018 – en is ook prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Hotel Lemmer een goed begin van ,of een rustig einde aan, uw bezoek aan Leeuwarden en de mooie provincie Fryslân.

Bezoek de website!  

hotelkamer boeken Hotel Lemmer Leeuwarden2018

Ons adres:

Polderdijk 1
8531EW Lemmer

T.+31 (0)514 563376/+31 (0)514 533090

E. 
info@hotellemmer.nl
W. www.hotellemmer.nl

Op de kaart