In de afgelopen twee decennia is er veel veranderd bij Hotel Restaurant De Wapser Herberg. De uitstraling van een gastvrije herberg is gebleven, maar het bedrijf is meegegaan met zijn tijd. Stap voor stap is het hotel-restaurant uitgegroeid tot een allround horecabedrijf, waar het niet alleen voor hotel- en restaurantgasten of passanten goed toeven is, maar waar het ook grote gezelschappen van uiteenlopende snit aan niets zal ontbreken.

Het hotel heeft 15 moderne kamers met diverse faciliteiten, een gezellig serre restaurant en een groot buiten terras met de grootste parasol (110 m2) van het noorden. Heeft u iets te vieren en wilt u dat gezellig met familie of vrienden doen, dan hebben we een geheel compleet verzorgde arrangementen.

Ook zijn er verschillende dag arrangementen zoals de Drentse fietspruverij van Marjolein Rink of het Dagje Drents Friese Wold in samenwerking met Hotel Villa Nova.

Maar een dag ontspannen kan bij De Wapser Herberg, een complete dag bij de Wasper Welness. Mensen met een ander gevoel de deur uit laten gaan dan dat ze binnenkwamen. Opgeladen en volledig tot rust gekomen. Dat is mijn streven , aldus Janiek Knol( Dr Hauska specialiste)

Bezoek de website!  

vakantiepark Leeuwarden2018

Ons adres:

Ten Darperweg 104
7983 KP Wapse

M. +31 (0)521 – 551 278

E. 
contact@wapserherberg.nl
W. www.wapserherberg.nl

Op de kaart