Hotels Ameland

Leeuwarden 2018 bezoeken maar ook Ameland verkennen? Dat kan heel goed. Ameland bezit heel veel cultuur. Kom naar Leeuwarden en Ameland 2018!

Ameland: het cultuureiland van Friesland

Vanuit Leeuwarden 2018 is de boot naar Ameland niet ver weg. Op amper 25 autominuten stapt u op de boot naar Ameland. Een uurtje varen en… u bent in een geheel andere wereld: welkom op het eiland Ameland, ook wel hét cultuureiland van Friesland genoemd. Wist u bijvoorbeeld dat november al jarenlang dé Cultuurmaand is op Ameland. Een maand lang exposities en evenementen… Uiteraard zal tijdens Leeuwarden 2018 de Cultuurmaand Ameland extra groots uitpakken. Alle reden dus om hiernaast een hotel te boeken op Ameland!

Eeuwenoude eilandcultuur

Ameland telt ook eeuwenoude eilandcultuur. Het eiland is rijk aan tradities, musea en het roemruchte verleden van de walvisjacht ziet u nog steeds terug in het dorpjes op Ameland. Natuurlijk is er dat prachtige zandstrand, de ongerepte natuur, gezonde zeelucht, oneindige fietspaden, pittoreske dorpjes, goede restaurants en telt Ameland een rijkelijk aanbod van goede hotels. Snel boeken, want u begrijpt het: Ameland is tijdens alle seizoen een gewilde bestemming!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *