Foto opsturen Leeuwarden Friesland 2018

…wat jij wél ziet.

Want ja, zeg nu eens eerlijk: wie kent Friesland nu beter dan wij met z’n allen, de inwoners van Friesland. Wij weten heel goed waar we moeten zijn, toch? Maar weten de toeristen die dit jaar, of in 2018,  naar Leeuwarden en Friesland komen dit ook? Vast niet allemaal.

Daar mag wat ons betreft best verandering in komen. Wie kan een toerist nu beter een tip geven als wijzelf. Daarom vragen we je om jouw favoriete ‘Leeuwarden / Friesland  – foto’ naar ons toe te sturen. Een foto die jij zelf hebt gemaakt tijdens een spetterend event, op een bijzondere locatie, van een opvallend gebouw, of een weids uitzicht… noem maar op, als het maar in Friesland is!

Plaatsen en delen
Wij gaan vervolgens de mooiste foto’s plaatsen op deze website en delen via Twitter en Facebook. Zo delen wij met z’n allen de trots en liefde voor onze provincie en… misschien word jezelf óók nog verrast door de schoonheid van onze provincie.

(PS. De foto hierboven is gemaakt door Hans van der Mey, de initiatiefnemer van deze website. Hans heeft deze foto gemaakt naast de boerderij waarin hij woont. Midden in het Stienser Aldlân, een prachtig weids landschap, gelegen op slechts enkele kilometers van Leeuwarden.)

Stuur maar op dus, die favoriete Friesland-foto! Je mag natuurlijk op verschillende tijdstippen een foto insturen. Graag zelfs!