Koffiehuis & Lunchcafé Barrevoets:
“Wij kijken nu al uit naar Leeuwarden 2018, met de unieke Kleine Kerkstraat als een van dé blikvangers van de stad Leeuwarden!”

 

Gaat u de eeuwenoude binnenstad van Leeuwarden verkennen? Dit jaar al, maar zeker in 2018, dan mag een bezoek aan de pittoreske winkelstraat De Kleine Kerkstraat zeker niet ontbreken. Prachtige panden en trendy winkels en zorgen – pal aan de voet van de Oldehove – voor een unieke setting. Niet voor niets is de Kleine Kerkstraat als eens bekroond tot de mooiste winkelstraat van Nederland. Te midden van deze ambiance staat  Koffiehuis & Lunchcafé Barrevoets. Gedreven eigenaren, die u trakteren op de heerlijkste koffie, huisgemaakt gebak of een dorstlessend speciaalbier. Horeca dus, maar dan net even anders, lees maar verder…

Dicht bij de natuur.

Barrevoets is opgericht door de twee vrienden Ralph Pol en Jan Willem Schoot met een Passie voor de Horeca. Na jaren lange horeca ervaring was de tijd rijp om de positieve ervaringen te bundelen tot één bijzonder gastvrijheidsconcept. Barrevoets betekend letterlijk blote voeten. De naam staat voor dicht bij de natuur, eerlijk en nuchter en is een verbastering van Bar and Foods.

Ambacht en passie!

Barrevoets is een horecabedrijf dat gespecialiseerd is in: koffie, lunch en speciaal borrel. Een plek waar de gast echt centraal staat en waar er persoonlijk aandacht is voor wensen. Een gemoedelijke zaak waar het gebak en de lunch elke dag met ambacht en passie huisgemaakt wordt.

Voor elk moment van de dag heeft Barrevoets bijzondere producten van hoogwaardige kwaliteit en unieke smaken. Naast direct trade koffie, huisgemaakt gebak, lunch en biologische smoothies heeft Barrevoets ook 25 soorten speciaalbier die met zorg en passie geselecteerd zijn.

 

Bezoek de website!  


Ons adres:

Kleine Kerkstraat 41
8911 DL Leeuwarden

Telefoon: 058 843 72 43

E. 
info@barrevoets.com.nl
W. www.barrevoets.com

Op de kaart