Logement Nij Bonga:
Ons logement in Holwerd ligt centraal tussen Leeuwarden en Dokkum. Beleef Culturele Hoofdstad 2018 in Leeuwarden maar óók in onze mooie regio Noord-oost Friesland!

Logement Nij Bonga is gevestigd in een prachtige statige dorpsvilla, in de kern van Holwerd. Villa Nij Bonga is een imponerend pand, gebouwd in 1907 door notaris Poelstra, met veel stijlelementen uit de Art Nouveau. Op de palen bij de inrit staat nog altijd in vergulde letters de naam ‘’Nij Bonga’’. In 2016 is het pand verbouwd tot een sfeervol logement. De gasten van Nij Bonga kunnen gebruik maken van de linkerzijde van het pand, te bereiken via de eigen voordeur.

Een verblijf in het logement is gemakkelijk te realiseren: reserveer vooraf of bel simpelweg bij ons aan om een afspraak te maken. Wanneer wij niet aanwezig zijn kunt u ons altijd bellen en kunnen wij u telefonisch binnenlaten. Hierdoor staat u nooit voor een dichte deur, zelfs niet wanneer u toevallig bij ons komt ‘aanwaaien’. Wij hopen u hiermee een gevoel van gastvrijheid te geven. Laagdrempeligheid is waar wij voor staan.

De kamers van ons logement zijn smaakvol ingericht met een comfortabel bed en een zithoek. Beide kamers hebben een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. In de gemeenschappelijke ruimte staat een grote tafel waaraan u heerlijk kunt ontbijten, uw krant kunt lezen of waarop u wellicht uw kaart uitspreidt om de route voor de volgende dag te plannen! Er kan gebruik worden gemaakt van de aanwezige keuken met kookgelegenheid en koelkast. Het terrein biedt voldoende eigen parkeergelegenheid.

Het dorp Holwerd is gelegen midden in het landschap, met weidse uitzichten rondom over de Friese landerijen. In de omgeving lopen diverse fiets- en auto- of motorroutes, bijvoorbeeld de befaamde Elfstedentocht route, een route van het Fietsknooppuntennetwerk of een route van de ANWB. Ook wandelaars komen aan hun trekken; Waddenwandelen is ruim 1200 kilometer wandelplezier aan weerszijde van Unesco werelderfgoed Waddenzee.

De Waddeneilanden Ameland en Schiermonnikoog zijn prima te bereiken om hier een dag door te brengen, maar ook de steden Dokkum en Leeuwarden hebben toeristen veel te bieden. Een zeiltocht op bijvoorbeeld het Lauwersmeer behoort tevens tot één van de vele mogelijkheden in de omgeving. Loopt u ook eens door de vele smalle straatjes en kleine steegjes die het dorp rijk is en laat u verrassen!

Het dorp is goed bereikbaar vanuit zowel de richting Leeuwarden 2018 als de richting Dokkum. Vanaf de doorgaande routes via de N356 en N357 is de straat waaraan het logement ligt direct bereikbaar. Middels het openbaar vervoer is Holwerd ook prima te bereiken, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op loopafstand van het logement.

Bezoek de website!  

vakantiepark Leeuwarden2018

Ons adres:

Stasjonswei 25
9151 JL Holwerd

M. +31 (0)6-2499 4078

E. 
info@nijbonga.nl
W. www.nijbonga.nl

Op de kaart