In 2018 zullen er een groot aantal project plaatsvinden in Leeuwarden en in heel Friesland. Het decor van een bruisende stad – fraai gelegen in een weidse provincie – staat garant voor verrassende projecten, evenementen en festivals. Vanuit de Stichting Culturele Hoofdstad 2018 zullen minstens 40 grote culturele evenementen worden georganiseerd. Van groot tot klein.

Leeuwarden2018.nl sponsort activiteit!

Ook buurtverenigingen, vrijwilligers, stichtingen, verenigingen, organisaties en ondernemers zullen zelf activiteiten gaan opzetten op weg naar Leeuwarden 2018. Een van deze activiteiten zullen wij – van Leeuwarden2018.nl – gaan sponsoren. Van ieder bedrijf dat met een profiel deelneemt op Leeuwarden2018.nl gaan wij namelijk € 5,00 reserveren voor een project, evenement of festival.

Deelnemende bedrijven mogen kiezen

Het redactieteam van Leeuwarden2018.nl zal een drietal initiatieven selecteren en ze voorleggen aan de deelnemende bedrijven. Zij mogen een stem uitbrengen op een van de initiatieven. Het initiatief met de meeste stemmen zal door Leeuwarden2018.nl (en dus door alle deelnemende bedrijven!) worden gesponsord. ‘Mienskip’ hebben wij hoog in het vaandel. Graag samen met u!

Doe ook mee op Leeuwarden2018.nl

Leeuwarden2018.nl is er voor alle stichtingen, organisaties en bedrijven in Friesland. Centraal staat Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018, maar ook dit jaar zullen er veel toeristen naar Leeuwarden en Friesland komen. Met een profiel op Leeuwarden2018.nl presenteert u zich optimaal. Doen dus. Klik op de onderstaande button en meld u nu aan!