Ottenhome Heeg camperplaatsen en camperverhuur

Ottenhome Heeg bezorgt vanaf 2017 niet alleen watersportliefhebbers, maar ook liefhebbers van kamperen een onvergetelijke vakantie. Door de uitbreiding met de bedrijfstak campers voorziet Ottenhome Heeg nog beter in de vakantiebehoeftes van de consument.

Het aanbod Knaus en Tec campers van Ottenhome Heeg bevat voor ieder wat wils. Zo zijn ze geschikt voor 2 tot 6 personen, allemaal volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien. De campers beschikken over ruime slaapvertrekken, comfortabele eethoek, ruime keuken en voldoende opslagruimte. Bijkomend voordeel: ze zijn allemaal te huren met een B-rijbewijs!

Kijk voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid op de gloednieuwe website www.ottenhomeheegcampers.nl

Camperplaatsen
Op het mooiste plekje op de jachthaven van Ottenhome Heeg zijn speciale camperplaatsen aangelegd. Daar kunt u als huurder van één van onze campers op de dag van vertrek- of aankomst kosteloos overnachten. U bent natuurlijk ook van harte welkom met uw eigen camper. Alle voorzieningen voor campers als WiFi, stortplaats voor toiletcontainer en loosput voor vuilwater zijn vanzelfsprekend aanwezig.
Komt u met uw camper naar Leeuwarden-Fryslan 2018? U bent van harte welkom bij Ottenhome Heeg!

Bezoek de website!  

Ons adres:

It Bûtlan 2
8621 DV Heeg

M. +31 (0)515 – 442898

E. 
info@ottenhomeheeg.nl
W. www.ottenhomeheegcampers.nl

Op de kaart