Het begin
Het verhaal van Leeuwarden2018.nl begint vlak buiten Stiens, daar woont Hans van der Mey, de initiatiefnemer van deze website. Hans heeft aan meerdere toeristische websites gewerkt en eigen projecten opgezet. Wat de toeristische en economische impact is van de titel Culturele Hoofdstad van Europa ervoer Hans in het Roemeense Sibiu. In 2006 en 2007 bezocht Hans deze stad frequent voor Natura2000-communicatieprojecten. Hij zag de stad en de regio opbloeien! Tegelijkertijd realiseerde hij een uiterst succesvolle (meertalige) travel-website rondom ‘Sibiu2007′. Met de uitverkiezing van Leeuwarden als culturele hoofdstad 2018 zag Hans direct een online mienskip voor zich, waarbij ondernemers met elkaar – van onder op – zich presenteren en zo de vele toeristen optimaal faciliteren.

Initiatiefnemer Hans van der Mey

Deze website
Het principe achter de website is simpel en doeltreffend. De redactie zorgt voor actuele, relevante content en ondernemers presenteren zich met een profielpresentatie. Vraag en aanbod wordt lokaal bij elkaar gebracht. De kosten voor de profielpresentatie zijn bewust laag gehouden zodat de hele mienskip mee kan doen. Een uitgebreide profielpresentatie kost slechts eenmalig € 99,- exclusief BTW, tot en met 2018!

Waarom dit initiatief?
Het doel is om Leeuwarden2018.nl een waardevol platform te laten zijn voor ondernemers en toeristen.  Niet concurrerend aan de officiële culturele hoofdstad organisatie, maar juist aanvullend. Zo laten we de kracht van de Mienskip zien en gelden. Doet u als Fries bedrijf ook mee? Aanmelden kan hier.

Logo Culturele Hoofdstad Leeuwarden 2018

Samenwerken
Heeft u een goed idee en wilt u gebruikmaken van Leeuwarden2018.nl als podium? Heeft u mooie foto’s van Leeuwarden of Friesland? Wilt u uw organisatie presenteren met een profielpresentatie of wilt u aanvullend adverteren. U kunt hier contact opnemen. Ook vertelt Hans graag meer over zijn initiatief tijdens ondernemersbijeenkomsten.

Deel deze pagina...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone