Het begin
Het verhaal van Leeuwarden2018.nl begint vlak buiten Stiens, daar woont Hans van der Mey, de initiatiefnemer van deze website. Hans heeft aan meerdere toeristische websites gewerkt en eigen projecten opgezet. Wat de toeristische en economische impact is van de titel Culturele Hoofdstad van Europa ervoer Hans in het Roemeense Sibiu. In 2006 en 2007 bezocht Hans deze stad frequent voor Natura2000-communicatieprojecten. Hij zag de stad en de regio opbloeien! Tegelijkertijd realiseerde hij een drukbezochte (meertalige) travel-website rondom ‘Sibiu2007′. Al in 2011 registreerde Hans het domein Leeuwarden 2018. Met de uitverkiezing in 2013 zag Hans direct een online mienskip voor zich, waarbij ondernemers met elkaar – van onder op – zich presenteren en zo de vele toeristen optimaal faciliteren. Een uniek idee dat voor iedereen kansen biedt.

Deze website
Het principe achter de website is simpel en doeltreffend. De redactie zorgt voor actuele, relevante content en ondernemers presenteren zich met een profielpresentatie. Vraag en aanbod wordt lokaal bij elkaar gebracht. De kosten voor de profielpresentatie zijn bewust laag gehouden zodat de hele mienskip mee kan doen. Een uitgebreide profielpresentatie kost slechts eenmalig € 99,- exclusief BTW, tot en met 2018! Leeuwarden2018.nl streeft geen winst na.

Uw online profiel wordt geheel door de redactie van Leeuwarden2018.nl opgesteld. U hoeft alleen maar foto’s, logo en tekst op te sturen. Zo makkelijk is het!

Waarom dit initiatief?
Het doel is om Leeuwarden2018.nl een waardevol platform te laten zijn voor ondernemers en toeristen.  Niet concurrerend aan de officiële culturele hoofdstad organisatie, maar juist aanvullend. Zo laten we de kracht van de Mienskip zien en gelden. Doet u als Fries bedrijf ook mee? Aanmelden kan hier.

Samenwerken
Heeft u een goed idee en wilt u gebruikmaken van Leeuwarden2018.nl als podium? Heeft u mooie foto’s van Leeuwarden of Friesland? Wilt u uw organisatie presenteren met een profielpresentatie of wilt u misschien wel aanvullend adverteren. U kunt hier contact met ons opnemen.