Top-expositie ‘Animals inside out’ in Leeuwarden

De impact van Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018 komt in 2015 al goed op stoom. Zo is het Natuurmuseum Fryslân is erin geslaagd om de top-expositie ‘Animals inside out’ in 2015 naar Leeuwarden te halen. De expositie ‘Animals inside out’ is een expositie die bezoekers laat zien hoe dieren er van binnen uitzien. De expositie is vanaf de herfstvakantie maar liefst een aantal maanden te bewonderen in het Natuurmuseum Fryslân. Uniek voor Nederland en… het verkrijgen van de expositie heeft een directe een relatie met de titel Leeuwarden 2018, Culturele Hoofdstad van Europa. Mooi toch!

Bijkomend voordeel: de expositie zal flink wat mensen naar Leeuwarden trekken. Gerk Koopmans, directeur van het het Natuurmuseum Fryslân mikt op maar liefst 45.000 extra bezoekers. Toeristen en dagjesmensen kunnen zich vergapen aan o.a. haaien, en gorilla’s, maar zullen vast ook de fraaie binnenstad van Leeuwarden ontdekken of een vakantieboeken in Friesland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>