Uw bezoek aan Leeuwarden 2018 uitbreiden met een weekendje of week in Friesland? Kom dan naar het Driezumer Tolhuis net onder Dokkum.

Dit voormalige tolhuis dat in 1913 is herbouwd als pakhuis, staat op de oude wisselplaats aan de Dokkumer Trekvaart. Na een grondige verbouwing waarbij het pandje weer in oude luister is hersteld, met behoud van originele details, heeft het de nieuwe bestemming van gastenverblijf. Het huisje is voorzien van een ruime woonkamer, keuken en een badkamer met ligbad. Boven, op de vide, wachten opgemaakte bedden.

Direct voor het tolhuis is de Trekvaart met een eigen steigertje waar je met een boot twee nachten mag aanmeren en kunt vissen met de aanwezige hengel. Er is een tweepersoons kano om de natuur vanaf het water te ontdekken of om naar Dokkum te peddelen. Parkeren direct naast de deur. Uw huisdier is welkom. Opties: ontbijtservice ’s avonds in een picknickmand, fietsverhuur.

Het Driezumer Tolhuis staat aan de doorgaande (60km) weg naar Dokkum. Op 10 minuten loopafstand is een mooi park dat overgaat in het coulisselandschap van Nationaal Park de Friese Wouden. Fiets en wandel over de mooiste paadjes langs weilanden, bossingels en de vergezichten van het Waddengebied met het uitgebreide knooppuntroute netwerk. Ruimte, natuur en cultuur binnen handbereik.

Ontdek de Friese gastvrijheid en persoonlijke aandacht!

Arrangement: 3/4 dagen genieten van de Friese cultuur en natuur voor € 225,-
Inbegrepen:
– 3 x overnachting (weekend) of 4 x overnachting (midweek), verblijf tussen 2 januari en 6 juli
– opgemaakte bedden, handdoeken, koffie, thee, Wifi en eindschoonmaak
– 1 dag gebruik van 2 fietsen
– een fles Frysling wijn van de noorderlijkste wijngaard in Nederland

Naast het Driezumer Tolhuis hebben we ook een B&B met diverse gastenverblijven in Twijzelerheide.

Bezoek de website!  

 

 

Ons adres:

Trekwei 7a
Driezum


M.
 +31 (0)511-447143 / 06-15088583

E. 
info@driezumertolhuis.nl
W. www.driezumertolhuis.nl

Op de kaart